Defiliper © Copyright 2018

Kontakt: info@defiliper.se


Senast   Uppdaterat:

2018-05-10   11:35h


Family Wine Tradition since 1900 www.defiliper.se

DE FILIPER-INTERNATIONAL är ett helägt familjeföretag som grundades år 1999 och bygger på en mångårig erfarenhet av branschen inom familjen.
Eftersom vi själva har rötter i Makedonien, och vår familj där har en lång tradition av vindruvsodlingar och vinproduktion sedan början av 1900 talet, är det naturligt att det är den branschen vi kan jobba professionellt.

Inledningsvis började vi importera vin från Makedonien. Eftersom vår bransch befinner sig i ett dynamiskt skede, och våra kunder är nyfikna och efterfrågar produkter från hela världen så utökar vi vårt sortiment successivt med andra vin & spritprodukter från världens producenter.
Sedan starten har vi vunnit flera marknadsandelar inom restaurang och hotell branschen som är vår huvudinriktning. Vår avsikt är att tillhandahålla viner av god och högklassigt kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

DE FILIPER som en av ett fåtal vinimportörer med eget lager, egen distribution och egen försäljning, har vi möjlighet att snabbt leverera dina varor och leverera rätt kvalitet till rätt pris!
Utöver de lagerhållna sorterna finns även möjlighet för Er att beställa andra sorter efter Ert eget önskemål.


Vi på DE FILIPER värdesätter våra kunder och arbetar hårt för att se till att de är helt nöjda, både med våra produkter, vår service och vår kunskap om vinkultur.

Vårt varumärke bygger på kunskap, kompetens, kvalitet och vintradition. Detta komplexa område ger trygghet till våra kunder och våra producenter väljer oss själva med motiveringen…