HEROLD Beer Anno 1506

En Riktigt Öl upplevelse att minnas

Sensationellt HEROLD Pivovar...En av världens älsta Bryggerier!


 
Enligt American Long Now Foundation är bryggeriet Herold i Březnice nära Příbram ett av de äldsta företagen i världen som aldrig har avbrutit produktionen. Det första omnämnandet av det är från 1506. Under århundradena har det genomgått en komplex utveckling som speglar tjeckisk historia och teknisk utveckling - det var till exempel det första tjeckiska elektrifierade bryggeriet. Ett antal traditionella produktionsmetoder följs fortfarande den dag i dag, och Březnice-öl vinner ett antal provsmakningstävlingar varje år. 
De historiska byggnaderna i området är en av de sällsynta barocka industribyggnaderna i Tjeckien och har till stor del bevarat den ursprungliga tekniska utrustningen. Blue Foundation, som är majoritetsägare av bryggeriet, fokuserar nu på att återuppliva dem och öppna dem för allmänheten. Du hittar hela bryggeriets historia och projektet att återuppliva barockbyggnader på webbplatsen nadacnipivovar.cz


Vill ni beställa, skicka er order till: order@defiliper.se

HEROLD Beer

Hos oss hittar du en av Sveriges absolut exklusiva Tjeckiska Öl produkt - HEROLD, och ett av världens absolut äldsta Bryggerier som haft kontinuerligt produktion sedan År 1506 - HEROLD Pivovar!

Vill ni vara med och smaka ett av världens äldsta Världsarv? Tveka inte att kontakta oss på: info@defiliper.se & tel:+46 (0)40 496567

HEROLD Blond

: : HEROLD Ljuslager 50cl - 5,2% vol. Alkohol : :

En typiskt Ljus Lager, äkta Tjeckisk öl från Herold Pivovar. Framställd enligt den Tjeckiska klassiska traditionen. bryggd på utsökt äkta Tjeckiskt råvara Stilen, humle och malt aromer frestande för öl njutare. En lättdrucken Ljuslager öl med elegant och torr avslutning.

Stamvörtstyrka på 12% kvalitet
Alkoholhalt 5.2% vol. Alkohol.

HEROLD Black

: : HEROLD Mörklager 50cl - 5,2% vol. Alkohol : :

En mörk lageröl från Tjeckien. Herold Black Lager har en kraftig doft av rostad malt, choklad och humle. Smaken, rostad malten med toner av mörk choklad, rökig beska med torr avslutning. 
Herold Black Lager har en imponerande lång eftersmak, bryggd enligt den tyska schwartzbierstil med fyra maltsorter och lagras mellan 8 till 12 veckor.
Stamvörtstyrka på 13% kvalitet - Alkoholhalt 5.2% vol. Alkohol. 
Black Lager är en slät krämig lageröl med lite mer huvud och tjockare än vanligt för ett lager. Den har en smidig och choklad smak, som är förvånansvärt lätt. Detta är den öl för den krigslistne av hjärtat som ogillar den typiska tyngden av en porter eller ”stout”! Kan en öl vara denna mörka och ändå vara så lätt, uppfriskande - det är inte konstigt att detta är en sådan ”Prisbelönt Öl”

HEROLD Granat

: : HEROLD Granat 50cl - 5,8% vol. Alkohol : :

En mellanmörk Cherry – rödbrun lageröl från Tjeckien. Herold Granat Lager har en doft av rostad mandel, lätt rökig. Nötaktig smak som börjar med ett stramt torrt och ändrad smak av rostad mandel. Kryddad med en värmande finish. Kraftfull men välbalanserad komplex öl. Utmärkt att konsumeras som komplettering till dem flesta maträtter. Bryggd enligt den Tjeckiska stilen och lagras upp till 70 dagar. 

Stamvörtstyrka på 14% kvalitet.
Alkoholhalt 5.8% vol. Alkohol.

HEROLD Ljuslager 5,2% vol. Alkohol


Art.nr: 1105 
PRODUCENT: HEROLD Pivovar. 
LAND: Tjeckien
VOLYM ALKOHOL: Alkoholhalt 5,2% vol. Alkohol
FÖRPAKNING:
20 X 50 cl. per Kolli.
FÖRSLUTNING: Kapsyl.

PRIS EX. MOMS: 29,20 kr per flaska.
PRIS INK. MOMS: 36,50 kr per flaska.

HEROLD Mörklager 5,2% vol. Alkohol


Art.nr: 1106 
PRODUCENT: HEROLD Pivovar. 
LAND: Tjeckien
VOLYM ALKOHOL: Alkoholhalt 5,2% vol. Alkohol
FÖRPAKNING:
20 X 50 cl. per Kolli.
FÖRSLUTNING: Kapsyl.

PRIS EX. MOMS: 31,00 kr per flaska.
PRIS INK. MOMS: 38,75 kr per flaska.

HEROLD Granat 5,8% vol. Alkohol


Art.nr: 1107 
PRODUCENT: HEROLD Pivovar. 
LAND: Tjeckien
VOLYM ALKOHOL: Alkoholhalt 5,8% vol. Alkohol
FÖRPAKNING:
20 X 50 cl. per Kolli.
FÖRSLUTNING: Kapsyl.

PRIS EX. MOMS: 32,20 kr per flaska.
PRIS INK. MOMS: 40,25 kr per flaska.