HEROLD Beer Anno 1506

En Riktigt Öl upplevelse att minnas

Sensationellt HEROLD Pivovar... Världens äldsta Bryggeri!


Herold är ett slottsbryggeri beläget i Březnice i staden Příbram. Det är det, enligt Long Now Foundation, ett av de äldsta företagen i världen; med den längsta historiken. Faktum är att bryggeriet självt nämndes första gången år 1506. Under loppet av dess långa historia (som sträcker sig över århundraden) genomgick bryggeriet turbulenta förändringar; återspeglar både tjeckisk historia och teknisk utveckling. Det var till exempel det första tjeckiska elektrifierade bryggeriet. Till denna dag, bryggningen Processen inkluderar fortfarande många av dess traditionella metoder. Och varje år skänks Breznice med flera ölpriser.
Historiska byggnader i området är några av de mest värdefulla barockindustribyggnaderna i området Böhmen. En betydande mängd bevarad original teknisk utrustning är fortfarande integrerad i deras
konfiguration. Blue Foundation fungerar som majoritetsägare av bryggeriet, med dess främsta mål att vitalisera alla byggnader i området och öppna dem för allmänheten.

Besök gärna nadacnipivovar.cz för att ta reda på det mer om bryggeriets historia och om vitaliseringen av dess barockbyggnader.

ERBJUDANDE!

För våra kunder som beställer större kvantitet av vår storsäljare Herold öl, vi ska försöka hålla samma Erbjudande med samma låga priser. Vill ni veta mer, välkommen att kontakta oss.


PRISHÖJNING: 
Kära Kunder. På grund av prishöjning bland annat på kronans kraftiga inflation värde och höjda produktkostnader vi är därför tvungna fom 15/07-2023 att göra en liten prisjustering på våra produkter. Vi lovar att fortsätta leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet till konkurrens kraftiga priser. 

Angående den mörka Herold ölen, 
På grund av för kostsamt produktionsprocess och sämre försäljning har Producenten Herold Bryggeri bestämt sig att tillfälligt pausa produktionen för den Mörka Herold ölen. Detta gör att vi också kommer att sakna det utsökta Herold mörka ölen i vår sortiment. Vi beklagar detta men det ligger inte i vår kontroll.

HEROLD Beer

Hos oss hittar du en av Sveriges absolut exklusiva Tjeckiska Öl produkt - HEROLD, och ett av världens absolut äldsta Bryggerier som haft kontinuerligt produktion sedan År 1506 - HEROLD Pivovar!

Vill ni vara med och smaka ett av världens äldsta Världsarv? Tveka inte att kontakta oss på: info at efiliper.se & tel:+46 (0)40 496567

HEROLD Blond

: : HEROLD Ljuslager 50cl - 5,2% vol. Alkohol : :

En typiskt Ljus Lager, äkta Tjeckisk öl från Herold Pivovar. Framställd enligt den Tjeckiska klassiska traditionen. bryggd på utsökt äkta Tjeckiskt råvara Stilen, humle och malt aromer frestande för öl njutare. En lättdrucken Ljuslager öl med elegant och torr avslutning.

Stamvörtstyrka på 12% kvalitet
Alkoholhalt 5.2% vol. Alkohol.

HEROLD Black

: : HEROLD Mörklager 50cl - 5,2% vol. Alkohol : :

En mörk lageröl från Tjeckien. Herold Black Lager har en kraftig doft av rostad malt, choklad och humle. Smaken, rostad malten med toner av mörk choklad, rökig beska med torr avslutning. 
Herold Black Lager har en imponerande lång eftersmak, bryggd enligt den tyska schwartzbierstil med fyra maltsorter och lagras mellan 8 till 12 veckor.
Stamvörtstyrka på 13% kvalitet - Alkoholhalt 5.2% vol. Alkohol. 
Black Lager är en slät krämig lageröl med lite mer huvud och tjockare än vanligt för ett lager. Den har en smidig och choklad smak, som är förvånansvärt lätt. Detta är den öl för den krigslistne av hjärtat som ogillar den typiska tyngden av en porter eller ”stout”! Kan en öl vara denna mörka och ändå vara så lätt, uppfriskande - det är inte konstigt att detta är en sådan ”Prisbelönt Öl”

HEROLD Granat

: : HEROLD Granat 50cl - 5,8% vol. Alkohol : :

En mellanmörk Cherry – rödbrun lageröl från Tjeckien. Herold Granat Lager har en doft av rostad mandel, lätt rökig. Nötaktig smak som börjar med ett stramt torrt och ändrad smak av rostad mandel. Kryddad med en värmande finish. Kraftfull men välbalanserad komplex öl. Utmärkt att konsumeras som komplettering till dem flesta maträtter. Bryggd enligt den Tjeckiska stilen och lagras upp till 70 dagar. 

Stamvörtstyrka på 14% kvalitet.
Alkoholhalt 5.8% vol. Alkohol.

HEROLD Ljuslager 5,2% vol. Alkohol

Art.nr: 1105 
PRODUCENT: HEROLD Pivovar. 
LAND: Tjeckien
VOLYM ALKOHOL: Alkoholhalt 5,2% vol. Alkohol
FÖRPAKNING:
20 X 50 cl. per Kolli.
FÖRSLUTNING: Kapsyl.

PRIS EX. MOMS: 32,60 kr per flaska.
PRIS INK. MOMS: 40,75 kr per flaska.

HEROLD Mörklager 5,2% vol. Alkohol


Art.nr: 1106 
PRODUCENT: HEROLD Pivovar. 
LAND: Tjeckien
VOLYM ALKOHOL: Alkoholhalt 5,2% vol. Alkohol
FÖRPAKNING:
20 X 50 cl. per Kolli.
FÖRSLUTNING: Kapsyl.

PRIS EX. MOMS: 33,60 kr per flaska.
PRIS INK. MOMS: 42,00 kr per flaska

HEROLD Granat 5,8% vol. Alkohol

Art.nr: 1107 
PRODUCENT: HEROLD Pivovar. 
LAND: Tjeckien
VOLYM ALKOHOL: Alkoholhalt 5,8% vol. Alkohol
FÖRPAKNING:
20 X 50 cl. per Kolli.
FÖRSLUTNING: Kapsyl.

PRIS EX. MOMS: 36,20 kr per flaska.
PRIS INK. MOMS: 45,25 kr per flaska