Jobba hos oss


Ute Säljare i Stockholm

Med brinnande säljintresse och passion för alkoholdrycker.

DE FILIPER-International är ett familj företag inom alkoholbranschen som grundades år 1999 med sitt lager och kontor i Malmö med erfarenhet av vinframställning inom familjen sedan 1900 talet. Vi jobbar med egen import och egen försäljning av alkoholprodukter till HORECA branschen (Hotel, Restaurang och Catering) i Sverige. Vår bransch befinner sig i ett dynamiskt skede med oändliga möjligheter och ambitioner. Den dynamiken ställer krav på vårt företag där vi behöver förstärkas med en ambitiös professionellt och framförallt en driven och resultatinriktad säljare.   Vi söker en säljare som ska aktiv bearbeta försäljnings områden i hela Stockholms regionen. Du säljer in och exponerar/presenterar våra alkoholprodukter till kunder inom hotell- och restaurangbranschen.  

Dina arbetsuppgifter: 
Arbetet omfattar att du bearbetar och aktiv träffar kunder inom HORECA branschen. Upprättande av kontrakt, Budget uppföljning och butiksutveckling. Att stimulera kundens köpbehov och förstärka Defiliper’s position och ställning på marknaden.   Erfarenhet från branschen är självklart en stor fördel men inget krav. Ditt arbete konkret är försäljning samt du skall kunna självständigt planera ditt arbete.   Det är viktigt för oss att du har en social personlighet med stora ambitioner samt visa sälj resultat, du ger INTE UPP när det tar emot. Du älskar högt tempo är social och älskar kontakten med människor samt du skall kunna arbeta självständigt. Normal genomför du 4-8 kundbesök per dag! 


Arbetstid / Varaktighet. 


Arbetstid/Varaktighet. 
Tills vidare. Tillträde omgående. Heltid dagtid, fastlön plus provision.

 - Krav: Eftersom vi är ett företag verksamma inom alkoholbranschen och alkohollagarna är mycket restriktiva så vill vi att du som är intresserad av tjänsten och blir du kallad till en anställnings intervju ska du bifoga ett förseglat Belastningsregister från Polisen.

Ansökan du skall skicka till: DE FILIPER-International. 
E-post: reluskovski.pece@defiliper.se.
 
Eventuella korta frågor besvaras av Pece Reluskovski per tel:040-496567. Märk brevet med "Ute säljare" Att vi skall kunna träffas för en eventuell anställnings intervju skriv gärna ditt namn, adress och telefonnummer.